CINEMA A LA FRESCA

 

DESEMBOCA A LA FESTA MAJOR

 

FESTISURF COSTA BRAVA

Platja d’Aro celebra aquest estiu la 1ª edició del Desemboca, un festival amb l’idea de realitzar activitats culturals gratuïtes i a l’aire lliure. Amb la 1ª Fira del Col·leccionisme ja celebrada amb una gran assistència de públic, la següent activitat seran les sessions de Cinema a la Fresca de Moonrise Kingdom i Frankenweenie. Amb una clara aposta per la música independent, coincidint amb la Festa Major de Platja d’Aro, els dies 16, 17 i 18 d’agost es podrà gaudir dels grups Guadalupe Plata, Los Mambo Jambo, Salvaje Montoya, Suzy & los Quattro, Fuckin’ Bollocks, Please Wait, Casparvon i Straight On. I com a fi de festa la 1ª edició del FestiSurf Costa Brava, amb 4 capdavanters de la música Surf Rock nacional i internacional com Los Coronas, Lost Acapulco, Los Tiki Phantoms i 13th Magic Skull. Organitzat per l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, totes les activitats seran gratuïtes i a l’aire lliure. Agafant diferents espais municipals, s’aposta clarament per un públic jove i diferent.

Les projeccions de Cinema a la Fresca es realitzaran als jardins del Centre Cívic Vincenç Bou, els dissabtes 20 de juliol i 3 d’agost a partir de les 22 h. Aquest any s’ha apostat per 2 films de caire familiar però interessants per tots els amants del cinema d’autor. Moonrise Kingdom de Wes Anderson, nominada a millor guió original als Oscar i Globus d’Or d’enguany es projectarà el 20 de juliol, el dia 3 d’agost serà el torn de Frankenweenie, l´última pel·lícula d’animació de Tim Burton, nominada com a millor pel·lícula d’animació als Oscar, Globus d’Or, BAFTA, Critic Choice Awards…

Els concerts Desemboca de Festa Major contaran amb un cartell ampli i variat a partir de les 22 h a la Plaça dels Estanys . Arrencaran el divendres 16 d’agost amb el rock explosiu de Suzy & los Quattro i l’increïble blues dels Guadalupe Plata, el dissabte és el dia per començar a ballar i no parar del primer a l’últim, obrirà la nit el garatge dels Fuckin’ Bollocks, tot seguit Salvaje Montoya ens portaran la seva barreja explosiva de rock’n’roll, cumbia, garatge i punk, i per acabar Los Mambo Jambo; la banda de Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic iAnton Jarl ens farà vibrar amb el seu so jambofònic basat en el rock&roll, rhythm&blues, surf iswing més potent, una banda que en directe mostra tot el seu potencial. Per tancar les festes, és el moment dels “local heroes”, amb una aposta per les bandes emergents Straight On (Platja d’Aro), Casparvon (Palafrugell) i Please Wait (Sant Feliu de Guíxols).

Com a fi de festa el dissabte 21 de setembre s’ha programa’t el 1r FestiSurf Costa Brava, un dia dedicat a la música Surf Rock en un entorn incomparable com la Platja de Riuet. El festival encedrà motors amb els 13th Magic Skull -guanyadors del Proyecto Demo de Radio 3-, Los Tiki Phantoms agafaran el relleu com a banda catalana de referència, els mexicans Lost Acapulco ens portaran a les arrels d’aquesta música i deixaran pas a Los Coronas, la banda madrilenya que actualment està considerada com un referent mundial i que vindran de tocar en la majoria de festivals del mateix estil arreu d’Europa.

Share: