Podeu veure la galeria de fotos aquí

El divendres 18 de maig de 2012 es van donar a conèixer la relació de guanyadors del 2n Concurs de Mini Remakes de Platja d’Aro, organitzat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Després de sis hores d’exhibició ininterrompuda al Palau d’esports i congressos, es van proclamar els guardonats en la convocatòria d’enguany: Primer premi (100 euros) per a Lluís Català i Genís Figa (Reservoir Dogs), Segon premi (50 euros) per a Helena Limonchi i Ferran Rodríguez (El Bosque); i Premi especial del públic assistent per votació popular (100 euros) per a Noel Darnés (Reservoir Gossos).El concurs proposava reproduir en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts d’una pel·lícula o sèrie de televisió fàcilment identificable per al gran públic.

Entre el conjunt d’obres presentades a més a més de les guanyadors tambés’hi van poder veure petites reproduccions dels films Amor a quemarropa, El proyecto de la bruja de Blair, Friends, Jénifer, La chaqueta metálica, Los caballeros de la mesa cuadrada, Love Actually, Rocky, i Resident Evil. El jurat oficial el formaven David Prohias (regidor de cultura de l’Ajuntament), Maurici Jiménez (realitzador audiovisual), i Laia Monforte (actriu).

Aquí us deixem una mostra dels Mini Remakes que es van presentar a la segona edició:

Reservoir dogs (1r Premi)

El Bosque (2n premi)

Reservoir Gossos (Premi especial del públic)

{mp4}ReservoirGossos|480|360|0{/mp4}

Amor a quemarropa

Aro Actually

Blair witch project

Friends

El conill de Karvanoc

Jenifer

La chaqueta metálica

Resident Evil

Rocky

 

Share: