*Segons data d’estrena nacional.

Aquesta és la nostra selecció de pel·lícules que hauries de veure durant el 2013 perqué creiem que seran interessants.

 

1.STAR TREK 2: EN LA OSCURIDAD · 5 JUL

 

http://www.traileraddict.com/trailer/star-trek-into-darkness/teaser-trailer-b

 

Quan a la tripulació de la nau Enterprise li ordenen que torni a casa, descobreixen una imparable i terrorífica força que, des de dins de la seva organització, ha fet saltar pels aires la flota i tot el que aquesta representa, sumint el món en una profunda crisi.

 

Amb un assumpte personal que resoldre, el capità Kirk encapçala una incursió a un planeta en guerra per capturar un home que és una arma de destrucció massiva. A mesura que els nostres herois es van submergint en una èpica partida d’escacs a vida o mort, l’amor es veurà posat a prova, les amistats es trencaran, i caldrà fer certs sacrificis per l’única família que li queda a Kirk: la seva tripulació .

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: La primera ens va encantar!!

 

QUÈ ENS FA POR: Por res, ens fa una mica d’enveja que JJ.abrams rebutgés dirigir STAR WARS VII i preferís seguir fidel a la tripulació de l’enterprise.

 

 

 

2.THE MASTER · 4 GEN

 

http://www.traileraddict.com/trailer/the-master/trailer

 

Drama sobre l’Església de la Cienciologia. Lancaster Dodd, un intel · lectual brillant i de fortes conviccions, crea una organització religiosa que comença a fer-se popular als Estats Units cap a 1952. Freddie Quell, un jove rodamón, es convertirà en la mà dreta d’aquest líder religiós. No obstant això, quan la secta triomfa i aconsegueix atreure nombrosos i fervents seguidors, a Freddie li sorgiran dubtes.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Millor director i interpretació al festival de Venècia, nominada múltiplement en els globus d’or i altres tants premis. Critiques excel · lents, repartiment i director de luxe. La pel · lícula de l’any?

 

QUÈ ENS FA POR: Quedar cecs de sobte i no poder veure-la!

 

 

 

3.LINCOLN · 18 GEN

 

http://www.traileraddict.com/trailer/lincoln/trailer

 

En 1865, mentre la Guerra Civil Americana s’acosta a la seva fi, el president Abraham Lincoln proposa la instauració d’una esmena que prohibeixi l’esclavitud als Estats Units. No obstant això presenta un gran dilema: si la pau arriba abans que s’accepti l’esmena, el Sud tindrà poder per rebutjar-la i mantenir l’esclavitud, si la pau arriba després, centenars de persones seguiran morint al front. En una carrera contra rellotge per aconseguir els vots necessaris, Lincoln s’enfronta a la major crisi de consciència de la seva vida.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Dirigeix Steven Spielberg, un director que en el gènere de cinema històric ens ha regalat pel · lícules enormes com MUNICH, SALVAR AL SOLDADO RYAN, LA LISTA DE SCHINDLER ..

 

QUÈ ENS FA POR: La seva última pel · lícula WAR HORSE també era del gènere històric i ens va deixar més aviat freds.

 

 

 

4.DJANGO DESENCADENADO · 18 GEN

 

http://www.traileraddict.com/trailer/django-unchained/international-trailer

 

La història està ambientada al Sud dels Estats Units, dos anys abans d’esclatar la Guerra Civil. El Dr. King Schultz és un caçarecompenses d’origen alemany que segueix la pista d’uns assassins: els germans Brittle. Per aconseguir el seu objectiu busca l’ajuda d’un esclau anomenat Django, aquest perfecciona la seva destresa com a caçador amb un únic objectiu: trobar i rescatar Broomhilda, l’esposa que va perdre fa temps al mercat d’esclaus.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Perquè Quentin Tarantino és déu!! … Perdó per l’eufòria, però ja va donar la volta al cinema de gàngsters amb PULP FICTION, al de samurais amb KILL BILL i al bèl · lic amb MALDITOS BASTARDOS, ara li toca al western, fantàstic!

 

QUÈ ENS FA POR: Por por, res, potser una mica de pena saber que van caure del repartiment Kevin Costner, Kurt Rusell, Sacha Baron Choen per desavinences amb el guió o incompatibilitat de dates.

 

 

 

5.SIN CITY 2: A DAM TO KILL FOR

 

Inclou la història “A Dam to kill for” a més de material totalment nou escrit especialment per a la gran pantalla.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: La primera ens entusiasme!

 

QUÈ ENS FA POR: El disseny visual de la pel · lícula, aquest blanc i negre amb tocs de color, ja no serà tan impactant, i els fans del còmic saben que les millors històries ja estan explicades.

 

 

 

6.KICK ASS 2: BALLS TO THE WALL 23 AGO

 

Després que la valentia de Kick-ass inspirés a tota una onada de nous defensors del bé dirigits pel duríssim coronel Stars and Stripes (Jim Carrey), el nostre heroi decideix unir-se a ells. Però quan Bruma Roja, que torna amb el nom de The Mother fuck, decideix desfer-se dels superherois aficionats, només Hit Girl podrà impedir que els aniquilen.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Ja hem llegit el còmic i ens sembla una seqüela collonuda. Repeteixen els actors principals i canviem a Nicolas Cage per Jim Carrey en un paper secundari.

 

QUÈ ENS FA POR: Canvia el director. La violència i mala llet del còmic seran rebaixats en pantalla. Que es passin el còmic pel folre directament.

 

 

 

7.GUERRA MUNDIAL Z · 2 AGO

 

http://www.traileraddict.com/trailer/world-war-z/trailer

 

La història gira al voltant d’un empleat de les Nacions Unides, Gerry Lane, el qual recorre el món en una cursa contra rellotge per aturar una pandèmia zombi que amenaça amb enderrocar als exèrcits i governs de tot el món, i fins i tot de acabar amb la humanitat mateixa.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Brad Pitt com a protagonista, adaptació d’un best seller d’èxit, 170 milions de pressupost i els rumors que es convertirà en trilogia. La pel · lícula de zombis definitiva!??

 

QUÈ ENS FA POR: Dos minuts de tràiler i uns zombis hipervitaminats han llançat tot lo anterior per terra.

 

 

 

8.ROBOCOP

 

http://www.traileraddict.com/trailer/robocop-2013/viral-omnicorp

 

Any 2028, el conglomerat multinacional OmniCorp és el centre de la tecnologia robòtica. Els seus “drones” guanyen guerres a favor dels Estats Units arreu del món i ara vol que aquesta tecnologia també s’apliqui en l’àmbit nacional. Alex Murphy és un bon policia que s’esforça al màxim per acabar amb l’onada de crim i corrupció de Detroit. Després de ser críticament ferit durant el compliment del seu deure, OmniCorp utilitza el seu gran coneixement de la ciència robòtica per salvar la vida d’Alex. I el policia torna als carrers de la seva estimada ciutat convertit en Robocop.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Ens sorprèn que dirigeix-hi el brasiler Jose Padilha, el coneixem per TROPA DE ELITE (on ja retratava al cos de policia), si li dóna a la història el mateix aire semi documental, brut i amb crítica social que en aquesta pel · lícula, pot ser molt interessant.

 

QUÈ ENS FA POR: La nostra experiència amb els remakes ens fa ser més aviat escèptics i les primeres imatges d’un Robocop amb armadura negra no ajuden.

 

 

 

9.El ATLAS DE LAS NUBES · 22FEB

 

http://www.traileraddict.com/trailer/cloud-atlas/trailer

 

Adaptació d’una novel · la de David Mitchell, que consisteix en sis històries que ens van portant des del segle XIX a un llunyà futur post-apocalíptic. Les històries es relacionen perquè cadascuna és llegida o vista pel protagonista de la que passa a continuació.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Dirigeix un equip interessant els germans Wachowski i Tom Tykwer. Tom Hanks i Halle Berry de protagonistes interpretant diferents papers, incloent canvis de sexe. Sis històries entrellaçades, amb narració rara, els propis directors asseguren que han fet una cosa que “ningú ha vist abans”, vinguent dels creadors de CORRE LOLA, CORRE I MATRIX, ens morim de ganes!!

 

QUÈ ENS FA POR: 170 minuts de pel · lícula amb sis històries entremesclades pot ser un exercici masa dur per al nostre cervell. Algunes crítiques ja l’han acusat de agosarada, pretensiosa i emocionalment inflada.

 

 

 

 

10.LOS ULTIMOS DIAS ·

 

http://www.youtube.com/watch?v=hTOPiU-zt84

 

Una misteriosa i opressiva forma de agorafòbia s’estén pel món, fent que la població romangui tancada a l’interior dels edificis. En aquestes circumstàncies, Mateu, haurà d’afrontar enormes dificultats per poder reunir-se amb la seva nòvia embarassada.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Protagonitzen 2 actors patris de gran nivell Quim Gutierrez i Jose Coronado. La premissa és original i les primeres imatges d’una Barcelona postapocalíptica motiven.

 

QUÈ ENS FA POR: La seva anterior pel · lícula INFECTADOS també era postapocalíptica i era més aviat fluixa.

 

 

 

 

11.ELYSIUM

 

L’any 2159, els éssers humans es divideixen en dos grups: els rics, que viuen a l’estació espacial Elysium, i tots els altres, que sobreviuen com poden en una Terra devastada i superpoblada. Rhodes (Jodie Foster), una dura governant, promou una rígida llei antiimmigració, l’objectiu és preservar el luxós estil de vida dels ciutadans de l’estació espacial. Tot i això, els habitants de la Terra faran tot el possible per emigrar a Elysium.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Ens va entusiasmar el debut del director Neill Blomkamp amb DISTRICT 9, ara torna amb la mateixa premissa, ciència ficció amb crítica social, llevat que amb més presupost. Matt Damon de protagonista, Jodie Foster i el simpàtic protagonista de DISTRICT 9 Wikus van der Merwe (Sharlto Copley) fent de dolent, l’ actor assegura haver-se inspirat en el joker de Heath Ledger!!

 

QUÈ ENS FA POR: Es tracta de la seva segona pel · lícula és difícil dir si és un director infal · lible o només va ser un cop de sort.

 

 

 

 

12.HOBBIT 2: LA DESESPERACION DE SMAUG.

 

Segueixen les aventures de Bilbo i el seu viatge cap a la muntanya solitària per recuperar el tresor dels nans.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Esteu de broma, és el hòbbit!! Per fi veurem a Smaug, “el bosque oscuro”, Beorn, la ciutat del llac etc etc ….

 

QUÈ ENS FA POR: La primera part no va agradar a tothom i se li critiquen coses com avorrida, massa metratge, to infantil …

 

 

 

 

13.MONSTERS UNIVERSITY · 21 JUNY

 

http://www.traileraddict.com/trailer/monsters-university/disco-teaser-trailer

 

Mike Wazowski i James P. Sullivan són una parella inseparable, però no sempre va ser així. Quan aquests dos monstres incompatibles es van conèixer, no es podien suportar l’un a l’altre. Aquesta nova aventura de Disney-Pixar ens descobreix com Mike i Sulley van superar les seves diferències i es van convertir en els millors amics.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Tornar a veure uns vells amics com Sully i “Ojito Salton” junts! I està demostrat que el fet que sigui una seqüela no és un problema per Pixar.

 

QUÈ ENS FA POR: Les dues últimes pel · lícules de Pixar CARS 2 i BRAVE no eren les obres mestres a les què estem acostumats …. seguiran a la baixa?

 

 

 

 

14.LES FLORS DE LA GUERRA · 8 MAR

 

http://www.traileraddict.com/trailer/the-flowers-of-war/trailer-b

 

Basada en fets reals. El 1937, la ciutat de Nanking és el principal front de la Guerra entre la Xina i Japó. John Miller arriba a una església catòlica per preparar l’enterrament d’un sacerdot. En arribar, el jove nord-americà, que tracta d’aprofitar-se de les necessitats de la guerra, es veu convertit en l’únic adult entre un grup d’alumnes que viuen amagades al convent. Poc després, buscaran refugi a la mateixa església diverses prostitutes d’un bordell proper. Quan John es troba en la posició no desitjada de protector dels dos grups davant els horrors de l’exèrcit invasor japonès, descobreix el significat del sacrifici i l’honor.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Ens encanta la habilitat visual que Zhang Yimou ofereix en totes les seves pel · lícules. I ens agrada veure a Cristian Bale de tornada al mateix escenari històric de EL IMPERIO DEL SOL.

 

QUÈ ENS FA POR: Hem caçat algunes frases de critiques que ens preucupan, com q el personatge de Cristian Bale és poc creïble, que és el treball menys personal de Zhang Yimou o la constant comparació amb la molt semblant CIDAD DE VIDA Y MUERTE deixant a aquesta ultima com molt superior. Haurem de veure-la per sortir de dubtes.

 

 

 

 

15.PACIFIC RIM · 12 JUL

 

http://www.traileraddict.com/trailer/pacific-rim/trailer

 

Un grup de soldats, que compten amb la col · laboració d’enormes robots, s’hauran d’enfrontar a criatures monstruoses per evitar l’extinció de la humanitat.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Per veure Jax Teller (Charlie Hunnam) muntat en un robot gegant repartint òsties. Perquè ens encanta gairebé tot el que fa el director Guillermo del Toro.

 

QUÈ ENS FA POR: Guillermo del Toro ens agrada més quant maneja pressupostos petits, esperem que amb tant robot gegant i monstre no li quedi una pelicula massa efectista i amb poc contingut.

 

 

 

 

16.HITCHCOCK · 1 FEB

 

http://www.traileraddict.com/trailer/hitchcock/trailer

 

Al cim de la seva carrera com a director, Alfred Hitchcoc decideix filmar una pel · lícula de terror aparentment de baixa categoria. Cap estudi dóna suport al projecte, així que Hitchcock decideix finançar ell mateix i rodar amb un equip barat de TV. El resultat va ser un fenomen internacional i una de les pel · lícules més famoses i influents de la història.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Només cal veure a Anthony Hopkins caracteritzat com Hitchcock. Scarlett Johansson en l’escena de la dutxa!

 

QUÈ ENS FA POR: El director Sacha Gervais té poca filmografia … no podem predir que ens oferirà.

 

 

 

 

17.UN AMIC PER FRANK · 24 MAIG

 

En el futur. Frank és un vell i solitari rondinaire que té una gran passió pels llibres. De fet, la seva única amistat és la que manté amb una bibliotecària. La seva vida és molt tranquil · la i rutinària, però tot canvia quan el seu fill decideix regalar-li un robot que s’encarregarà de cuidar-lo. Per increïble que sembli, l’ancià començarà a fer-se amic de la màquina i a ensenyar algunes de les seves secretes habilitats …

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Excel · lents crítiques en el seu pas per Sitges i els Independent Spirit Awards.

 

QUÈ ENS FA POR: Altres no tan excel · lents crítiques que la tachavan de previsible.

 

 

 

 

18.THE WORLDS END

 

20 anys després d’una èpica farra nocturna, cinc amics es reuneixen per obra d’un d’ells: Gary North, un quaranto agafat a la seva adolescència, que arrossega als seus amics a la seva ciutat natal. Però mentre intenten arribar al bar somiat, “La fi del món”, descobriran que està en joc el futur de la humanitat.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Dirigeix Edgar Wrigth i protagonitzen Simon Pegg i Nick frost, tercera pel · lícula de la trilogia cornetto, en les dues anteriors ens va oferir la paròdia definitiva del gènere zombi (Zombies party) i del gènere policíac (ARMA FATAL), si la pel · lícula fa el mateix amb el cinema de catàstrofes i apocalíptic, perfecte!

 

QUÈ ENS FA POR: Aquesta vegada s’està creant misteri al voltant de la pel · lícula, molt més que en les anteriors dues pel · lícules, on director i actors escrivien per internet com anava tot des del set de rodatge, no és que ens fagi por, però és un canvi ….

 

 

 

 

19.ANOTHER EARTH ·

 

http://www.traileraddict.com/trailer/after-earth/trailer

 

Mil anys després que una sèrie de cataclismes forcessin a la humanitat a abandonar la Terra, Nova Prime s’ha convertit en la seva nova llar. Després d’una llarga missió, el llegendari general Cypher Raige torna amb el seu fill de 13 anys, Kitai. Però enmig d’una tempesta d’asteroides seva nau s’avaria i s’estavellen contra el planeta Terra, que ara és un territori desconegut i perillós.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: El tàndem pare i fill Smith ja ens va oferir la magnífica EN BUSCA DE LA FELICIDAD. Dirigeix M. Night Shyamalan amb grans pel · lícules en la seva carrera com EL SEXTO SENTIDO, EL PROTEGIDO, EL BOSQUE. A sobre veient el tràiler no sembla en absolut una pel · lícula seva la qual cosa li dóna més morbo.

 

QUÈ ENS FA POR: Les seves últimes pel · lícules deixen molt que desitjar.

 

 

 

 

20.WARM BODIES

 

http://www.traileraddict.com/trailer/warm-bodies/trailer

 

R, un zombi amb problemes existencials, entaula una estranya amistat amb la novia d’una de les seves víctimes. Aquesta insòlita relació provoca una reacció en cadena que canvia la seva vida, la d’altres zombis i probablement la de tot el planeta.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Una original visió del gènere zombi sempre és benvinguda. Dirigeix Jonathan Levine que va rebre excel · lents crítiques amb la seva anterior pel · lícula, desconeguda a Espanya 50/50.

 

QUÈ ENS FA POR: Veient el tràiler, xirrian una mica els efectes digitals. A hores d’ara algú podria estar saturat de tant zombi … nosaltres no.

 

 

 

 

21.OZ · 22 MAR

 

http://www.traileraddict.com/trailer/oz-the-great-powerful/trailer

 

Oscar Diggs, un mag de circ d’estar per casa i de dubtosa reputació, ha d’abandonar la polsegosa Kansas i traslladar-se al brillant País d’Oz. Quan les bruixes Theodora, Evanora i Glinda comencen a dubtar de la seva categoria com a mag, tot seran problemes per a ell. Si vol triomfar, haurà d’esbrinar com més aviat millor qui són els bons i qui són els dolents.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Dirigeix el director de culte Sam Rami. La estètica ens porta bons records al ALICIA EN EL PAIS DE LAS MARAVILLAS.

 

QUÈ ENS FA POR: Recordar spiderman 3 ….

 

 

 

 

22.MOVIE 43 · 25 GEN

 

http://www.traileraddict.com/trailer/movie-43/international-trailer

 

Movie 43 és una pel · lícula composta per 14 curtmetratges que narren divertides històries que es connecten entre si. La trama de les 14 històries gira entorn d’un adolescent de 15 anys i el seu germà petit de 11, un geni de la informàtica i els ordinadors. Els dos tracten de buscar a la xarxa, una pel · lícula prohibida i censurada a tot el món, anomenada ‘Movie 43’.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Per la seva repartiment Halle Berry, Emma Stone, Hugh Jackman, Gerard Butler, Kate Winslet, Naomi Watts, Uma Thurman, Richard Gere …

 

QUÈ ENS FA POR: Dels productors de ALGO PASA CON MARY I AMOR CIEGO …. esperem que la pel · lícula no abusi del gag fàcil i escatològic.

 

 

 

 

23.LA NOCHE MAS OSCURA · 4 GEN

 

http://www.traileraddict.com/trailer/zero-dark-thirty/trailer

 

La pel · lícula ens mostren amb precisió i detall com va ser la recerca i captura de Bin Laden. Maya és una jove agent convençuda que aconseguirà trobar l’home més buscat ,fins i tot quan no té el suport dels seus superiors.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Nominada a gairebé tot el posible.Ens agrada Katerin Bigalow. La crítica ja li ha donat el títol de “la pel · lícula definitiva sobre espionatge i terrorisme”.

 

QUÈ ENS FA POR: Tan detallada que el resultat final pot ser més respectable que disfrutable.

 

 

 

 

24.IRON MAN 3 · 26 ABR

 

http://www.traileraddict.com/trailer/iron-man-3/international-trailer

 

El descarat però brillant empresari Tony Stark / Iron Man s’enfrontarà a un enemic amb poder ilimitat. Quan Stark comprèn que el seu enemic ha destruït el seu univers personal, s’embarca en una angoixant recerca per trobar els responsables. Aquest viatge posarà a prova la seva enteresa una i altra vegada.

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Ens encant Robert Downey jr a la primera i segona part, ens agradés veure el seu personatge en una faceta més seriosa, destrossada i crepuscular.

 

QUÈ ENS FA POR: Per molt que ens agradi el personatge, no deixa de ser una tercera part i es preveu que baixi en qualitat respecte les anteriors, mirar les recents BATMAN3, SPIDERMAN3 …

 

 

 

 

25.OBLIVION · 12 ABR

 

http://www.traileraddict.com/trailer/oblivion/trailer

 

En un futur planeta Terra espectacular que ha evolucionat fins a ser irreconeixible, un home s’enfronta al passat i pren el camí de la redempció mentre lluita per salvar la raça humana.

 

Jack Harper és un dels últims mecànics d’avions no tripulats destinats a la Terra. Forma part d’una enorme operació dirigida a extreure recursos vitals després de dècades en guerra amb l’aterridora amenaça que representen els Scavs. Però la missió de Jack s’acaba.

 

Recorre i patrulla el cel a milers de metres d’altura fins que la seva “elevada” existència s’esfondra quan rescata una preciosa desconeguda d’una nau enderrocada. La seva arribada posa en marxa una sèrie d’esdeveniments que obligaran a Jack a qüestionar tot el que sap i que acabaran posant el destí de la raça humana en les seves mà

 

PERQUÈ LA VOLEM VEURE: Hem llegit diverses sinopsis i encara no entenem de què va, el que ens motiva molt. Cinema postapocalíptic, rar i amb Tom Cruise i Morgan Freman, genial!

 

QUÈ ENS FA POR: És la segona pel.lícula del director …. no sabem a què atenir-nos. Alguns poden estar cansats ja de tanta postapocalipsisi ….. nosaltres no.

 

 

 

Share: