Plaça dels Estanys · 22.30 h · Platja d’Aro

16 d’agost – Suzy & Los Quattro + Guadalupe Plata

17 d’agost – Fuckin’ Bollocks + Salvaje Montoya + Los Mambo Jambo

18 d’agost – Casparvon + Straight On + Please Wait

 

Els concerts Desemboca de Festa Major contaran amb un cartell ampli i variat a partir de les 22 h a la Plaça dels Estanys . Arrencaran el divendres 16 d’agost amb el rock explosiu de Suzy & los Quattro i l’increïble blues dels Guadalupe Plata, el dissabte és el dia per començar a ballar i no parar del primer a l’últim, obrirà la nit el garatge dels Fuckin’ Bollocks, tot seguit Salvaje Montoya ens portaran la seva barreja explosiva de rock’n’roll, cumbia, garatge i punk, i per acabar Los Mambo Jambo; la banda de Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic iAnton Jarl ens farà vibrar amb el seu so jambofònic basat en el rock&roll, rhythm&blues, surf iswing més potent, una banda que en directe mostra tot el seu potencial. Per tancar les festes, és el moment dels “local heroes”, amb una aposta per les bandes emergents Straight On (Platja d’Aro), Casparvon (Palafrugell) i Please Wait (Sant Feliu de Guíxols).

Share: