Proclamats els guanyadors del 4t Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro. Els guardons del jurat són per a El planeta de los simios de Javier Fernández (1r Premi), i Terciopelo Azul de David Navarro (2n Premi). El guardó del públic –per votació popular un cop exhibides les 14 obres presentades- ha estat per a La petita botiga dels horrors de Josep Granés. Els premis especials han anat per The terrible attack of the bear with a knife de Pau Sansabrià (Premi Arocinema) i Barri de David Ruiz.

El concurs, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i iCat.cat, proposa reproduir en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts d’una pel·lícula o sèrie de televisió fàcilment identificable per al gran públic. El jurat oficial ha estat format per David Prohias (regidor de cultura de l’ajuntament), Xavier Castillón (cap de cultura de El Punt/Avui), i Roger Seró i Albert Miralles (Els Experts d’iCat.cat).

Entre el conjunt d’obres presentades, a més a més de les guanyadores, també s’hi van poder veure petites reproduccions dels films Batman,  El Padrino, El truco final, La tienda de los horrores, Lo que el viento se llevó, Matrix, Reservoir Dogs, Rocky IV, Moonrise Kingdom o The Walking Dead.

 

Aquí teniu els Miniremakes participants en aquesta edició:

El planeta de los simios (1r Premi)

Terciopelo Azul (2n premi)

The terrible attack of the bear with a kinfe (Premi especial Arocinema)

Barri (Premi millor interpretació)

La petita botiga dels horrors (Premi públic)

Batman

Reservoir Voices

Matrix

The Walking Dead

El truco final

Canyonero

Rocky IV

El Padrino

Lo que el viento se llevó

 

Share: