Proclamats els guanyadors del 5è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro. Els guardons del jurat són per a les propostes Malditos Bastardos, de Pau Ensesa (1r Premi), i Kill Bill Volume 2, de Raquel Aguirre (2n Premi). El guardó del públic –per votació popular un cop exhibides les 21 obres presentades- ha estat per a Airbag, de Pau Bronsoms, que també ha assolit el Premi Especial Arocinema. Un altre premi de caràcter honorífic, és el del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva per a la proposta The Rocky Horror Picture Show, de Josep Oriol Granés. Totes produccions es poden veure al lloc web de l’entitat.

El concurs, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, IC Media i el Centre l’Avenir Fanalenc, proposa reproduir en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip fàcilment identificable pel gran públic. També s’hi han pogut veure reproduccions de Centurión, El coche fantástico, El Código Da Vinci, El Indomable Will Hunting, El lado bueno de las cosas, Forrest Gump, Harry Potter y la piedra filosofal, Hasta que llegó su hora, Juno, Los dos lados de la cama, Maldita peluquera, Psicosis, Risky Business i The Royal Tenenbaums; i dels videoclips ¿A-ha han vuelto? (Lory Meiers), Espíritu Santo (Delafé y las Flores Azules).

 

Aquí teniu els Miniremakes participants en aquesta edició:

Malditos malvados (1r Premi)

Kill Bill Volume 2 (2n premi)

The Rocky Horror Picture Show (Premi especial 8 1/2)

Airbag (Premi públic i premi Arocinema)

The Royal Tenembaums

Risky Business

Psicosis

Maldita peluquera

Los dos lados de la cama

Juno

Hasta que llegó su torta

Harry Potter y la piedra filosofal

Forrest Gump

¿Donde está Forrest?

Espíritu Santo

La part dolça de les coses

El Indomable Will Hunting

The Da Vinci Code

Knight rider el coche evasor

Centurión

¿A ha Han Vuelto?

 

 

Share: