QUÈ ÉS?

FIRAFAN (FAN admirador o seguidor d’alguna cosa o d’algú. El terme prové de l’anglès fanàtic, el fan és una persona que defensa amb passió i tenacitat les seves preferències), és una fira perquè tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc tinguin un espai anual per a la venda i compra. Tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic: música, cinema, còmic, videojoc, sèries de TV, sèries de animació, literatura fantàstica o de ciència ficció y tot el merchandising que envolta aquests mons, joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions,objectes de culte o disseny…

QUI HI PARTICIPA?

Hi participen tant negocis professionals com a usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions.

QUAN ES CELEBRA?

La fira es celebrarà el diumenge 13 d’agost, per aprofitar l’afluència de públic que té el poble durant aquestes dates. L’horari d’obertura al públic serà d’11 a 21 h amb dos hores prèvies i posteriors pel muntatge i recollida, deixant l’horari de reserva total de 9 a 23 h.

ON ES CELEBRA?

L’espai de l’esdeveniment serà el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). És tracta d’un espai cobert.

TARIFES 2017

El preu mínim de lloguer de l’espai( 2×2 amb taula i cadires incloses) es de 25 €. Si es desitja disposar de més espai, cada taula extra es pagarà a 6 € fins a un màxim de 3 taules per participant.

IMPORTANT! 

El Palau d’Esports es troba dintre del recinte del pàrquing de pagament, per descarregar tot el material disposeu de 30 minuts gratuïts, cal que agafeu el tiquet per entrar i abans de sortir paseu per la màquina per validar-lo.

Podeu consultar les tarifes del pàrquing aquí

A menys de 100 metres disposeu d’un pàrquing gratuït.

 

Share: