DISPONIBILITAT ENTRADES FIRAFAN 2020

És obligatori descarregar entrada gratuïta per accedir al FiraFan 2020, les podeu reservar aquí:

ENTRADES FIRAFAN 2020

ENTRADES FIRAFAN 2020

Diumenge 16 d’agost · 10-21 h · Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro

Les entrades es poden comprar en 3 sessions:

MATÍ · De 10:00 a 13:30 h

MIGDIA · De 14:00 a 17:30 h

TARDA · De 18:00 a 20:30 h

L’aforament de l’interior del Palau d’Esports serà limitat per complir amb totes les mesures de seguretat i per aquest motiu separem l’entrada en 3 sessions. Us demanem si us plau q entengueu la situació i us animem a venir a passar un gran dia al FiraFan! #CulturaSegura

Us recordem que és obligatori l’ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat. Tindreu a la vostra disposició gel hidroalcohòlic 🙂

QUÈ ÉS?

FIRAFAN (FAN admirador o seguidor d’alguna cosa o d’algú. El terme prové de l’anglès fanàtic, el fan és una persona que defensa amb passió i tenacitat les seves preferències), és una fira perquè tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc tinguin un espai anual per a la venda i compra. Tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic: música, cinema, còmic, videojoc, sèries de TV, sèries de animació, literatura fantàstica o de ciència ficció y tot el merchandising que envolta aquests mons, joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions,objectes de culte o disseny…

QUI HI PARTICIPA?

Hi participen tant negocis professionals com a usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions.

QUAN ES CELEBRA?

La fira serà el diumenge 16 d’agost d’11 a 21 h.

ON ES CELEBRA?

L’espai de l’esdeveniment serà el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). És tracta d’un espai cobert.

Share: