RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

PASSAPORT COVID OBLIGATORI PER ACCEDIR A LA QUINA FREAK

RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

PASSAPORT COVID OBLIGATORI PER ACCEDIR A LA QUINA FREAK

Torna la QUINA FREAK!! La primera i única de Catalunya!!!!

9a EDICIÓ · Diumenge 12 de desembre

OBERTURA DE PORTES: 15:30 h (es prega puntualitat)

A la Quina Freak del proper 12 de desembre, hi haurà servei de restauració i es podrà consumir menjar i beguda a les taules de joc, és per aquest motiu, que se’ns aplica la mateixa normativa que a la restauració. Per això es demanarà el certificat COVID ja que:

Degut a la recent publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya corresponent Departament de Salut en data 26 de novembre de 2021 i endemés les últimes manifestacions del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, després de la reunió de la comissió delegada de la covid de la Generalitat, en data 29 de novembre de 2021, que va revisar i ratificar la mesura a l’espera de que aquesta sigui avalada de nou pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i publicada al diari oficial corresponent, us comuniquem que serà preceptiu per entrar al recinte a on és portarà a terme LA QUINA FREAK la presentació per part de les persones usuàries el corresponent certificat emès per un servei públic de salut, amb suport digital o en paper en el que s’acrediti: 

  1. Que a la persona titular se li ha administrat la pauta vacunal completa contra la COVID- 19 d’alguna de les vacunes autoritzades (certificat de vacunació). Aquest document es pot descarregar en aquest enllaç.
  2. Que la persona titular disposa de una prova diagnòstica negativa en relació amb la COVID-19 realitzada en les últimes 72 hores en el cas de les proves RT-PCR, i en las últimes 48 hores en el cas de test d’antígens (certificats de prova diagnòstica). Per obtenir el Certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa cal un test d’antígens o PCR que es pot fer en qualsevol dels centres acreditats que apareixen en aquest enllaç o en aquestes farmàcies i descarregant amb DNI el teu certificat AQUÍ.
  3. Que la persona titular s’ha recuperat de la COVID-19 en els últims sis mesos després d’un resultat positiu obtingut mitjançant una prova diagnòstica considerada vàlida per l’autoritat competent (certificat de recuperació). En aquest cas, podrà descarregar-se el Certificat de recuperació de la COVID-19. Per obtenir-lo, ha de passar un mínim d’11 dies i un màxim de 180 dies des del resultat positiu per PCR de COVID-19. Per directriu europea, el test ràpid antigènic (TAR) no té validesa per obtenir el certificat de recuperació de la COVID-19. Caldrà esperar 2 mesos des del diagnòstic positiu per rebre una dosi de vacuna i poder obtenir el Certificat de vacunació COVID-19. 

D’aquest condició estan exonerades les persones menors de 13 anys que no tinguin limitat, per raó de la seva edat, els accés a aquests locals, establiments o espais d’acord amb la normativa sectorial d’aplicació. En el cas de la Quina Freak tots els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona major de 18 anys.

Qualsevol dubte envers aquestes mesures preguem que us poseu en contacte amb les autoritats sanitàries competents.

Per últim, aquestes condiciones podran ser modificades i/o adequades per l’organització de la Quina Freak, l’Associació Arocinema atenent el que vagi publicant el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en cada moment per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya.

Hem optat per fer reserva prèvia obligatòria amb compra de cartró pels majors de 10 anys. Es mantindrà una distància de seguretat entre grups. Hem augmentat l’aforament i l’espai d’anys d’anteriors per poder donar capacitat a tothom que vulgui venir amb seguretat.

Si us plau sigueu conseqüents a l’hora d’agafar les entrades i no deixeu espais lliures (ja deixem espai entre grups). Mirem d’economitzar l’espai entre tots i totes.

Es podrà fer la devolució de les entrades fins al diumenge 5 de desembre de 2021 enviant un mail a entradas@codetickets.com, una vegada passada aquesta data NO s’acceptarà cap mena de devolució.

Caldrà que seieu al lloc indicat a la vostra entrada (les entrades són numerades), no es poden moure ni taules ni cadires.

Caldrà seguir tots els protocols sanitaris que marquin el dia de la Quina Freak (diumenge 12 de desembre) les autoritats locals o generals (Ajuntament, Procicat i Generalitat)

Amb un total de 19 quines (16 normals i 3 inverses). Amb un cartró de 17 euros, pots guanyar un dels 35 regals orientats al món del còmic, el cinema, la música, el col·leccionisme, el disseny…

A més, si vens disfressat de temàtica cinematogràfica i ets dels 50 primers en arribar, tindràs un regal!

La Quina Freak no és simplement una quina com les que es celebren a tot Catalunya, el que pretenem és fer una gran celebració de Nadal amb tots els assistents.

Share: