RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

L’entrada a la FiraFan és gratuïta i lliure el dia de la fira

Però si reserves la xapa o la figura edició limitada i numerada col·labores amb l’associació 🙂

QUÈ ÉS?

FIRAFAN (FAN admirador/a o seguidor/a d’alguna cosa o d’alguna persona. El terme prové de l’anglès fanàtic, el o la fan és una persona que defensa amb passió i tenacitat les seves preferències), és una fira perquè tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc tinguin un espai anual per a la venda i compra. Tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic: música, cinema, còmic, videojoc, sèries de TV, sèries de animació, literatura fantàstica o de ciència ficció y tot el merchandising que envolta aquests mons, joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions,objectes de culte o disseny…

QUI HI PARTICIPA?

Tant negocis professionals com a usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions.

QUAN ES CELEBRA?

El diumenge 11 d’agost de 2024 de 10 a 20 h.

ON ES CELEBRA?

Al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). És tracta d’un espai cobert.

Share: