Platja de Riuet · 20 h · Platja d’Aro

13th Magic Skull + Los Tiki Phantoms + Lost Acapulco + Los Coronas

 MAPA · ALLOTJAMENT

Platja d’Aro celebra el pròxim dissabte 21 de setembre la 1a edició del FestiSruf Costa Brava, amb la participació de quatre grups capdavanters de la música surf-rock nacional i internacional: Los Coronas, Lost Acapulco, Los Tiki Phantoms i 13th Magic Skull.

Organitzat per l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, tots els concerts seran gratuïts i a l’aire lliure amb una clara aposta per la música independent. Una jornada dedicada a la música surf-rock en un entorn incomparable, la Platja Gran de Platja d’Aro (sector de Riuet). El festival començarà a les 20 h i s’allargarà fins a les 2 de la matinada.

El festival encendrà motors amb els 13th Magic Skull, els de Palafrugell -procedents de formacions empordaneses com Callahans, The Educators o Rock’n’Roll Brothers- van guanyar el passat maig el Proyecto Demo de Radio 3, el que els va permetre tocar al Festival Internacional de Benicàssim. Estan preparant l’entrada a Ultramarinos Costa Brava de cares a l’octubre per gravar el que serà seu disc de debut amb Santi Garcia.

Los Tiki Phantoms agafaran el relleu com a banda catalana de referència. El Bravo, El Canibal, El Jíbaro i el Beat es caracteritzen per aparèixer en els concerts vestits amb un clàssic vestit negre i una calavera a la cara. Al llarg de seva trajectòria s’han anat projectant com uns dels més importants i prometedors grups del gènere.

Lost Acapulco portaran al públic fins a les arrels d’aquesta música. El FestiSurf forma part de la gira mundial dels mexicans, Los Obligados Racing Tour 2013, que els ha portat a tocar a Los Angeles, San Francisco, New York, entre d’altres, abans de començar la seva gira europea on tocaran a Espanya i Holanda. Pioners de l’escena surf a Mèxico DF, destaquen pels seus vertiginosos i potents directes, on mostren tot el seu potencial.

Per tancar el festival actuaran Los Coronas, els madrilenys estan considerats actualment com un dels referents mundials del gènere. Aquest estiu han tingut l’agenda carregada per terres espanyoles i també tocaran al North Sea Surf Festival d’Amsterdam amb els Lost Acapulco. Al FestiSurf Costa Brava faran el seu únic concert de l’estiu en terres catalanes.

Share: